“Ґвaлтівнuкu з Воловця як дзеркало всієї України. Кругова порука скрізь! Все кодло треба розганяти та садити. Воїни гuнуть за не таку Україну”

Yuriy Romanenko

Гвалтівники з Воловця як дзеркало «глибинної України»

Щодо цих ґвалтівників із Воловця. Справа триває із середини вересня 2021 року. Двоє з трьох ґвалтівників є братами, причому близнюками.

Спочатку ґвалтівникам інкримінували статтю 152 частину 3, а за фактом дали 153 частину 3. За те, що можна силоміць затягнути дівчинку в льох, бити, зґвалтувати, включаючи руками, зняти все на телефон і опублікувати в шкільному паблику сім’ї ґвалтівників заплатили аж 60 тис гривень.

Ця справа – яскравий приклад того, як влаштовано «глибинну Україну». Кругова порука скрізь. Міністерство освіти варто звільнити вчителів, які підписали цю ганьбу, надавши позитивні характеристики ґвалтівникам. Як такі вчителі можуть навчати? Кого? Чому? Як можна в одній школі викладати насильникам та жертві та виправдовувати в очах дітей насильство? Це просто не вкладається у голові. Написали тому, що мати одного з ґвалтівників секретар ради ОТГ? Чи тому, що родич працює у Київській прокуратурі? Чи тому, що батько близнюків мав відношення до лісозаготівель?

Про суддю я навіть не говорю. Щодо її довго провести розслідування. Те саме стосується і прокурорів. Там все кодло треба розганяти та садити. Не за таку Україну вмирають солдати під Бахмутом. Така Україна має згоріти разом із цими безпринципними моральними виродками. У новій Україні вчителі мають навчати головному – що таке добре та що таке погано. Якщо батьки не здатні навчити.

А 60 тис гривень – це вартість всього цього кодла на Закарпатті. Де одні неспроможні вчити, інші карати, треті судити, четверті керувати, а все разом це основа тієї системи, що прогнила наскрізь. Пощадити цих виродків не потрібно. Наших дітей вони ніколи не помилують. Більше того, звільнення цих виродків від покарання потім наводить їх у крісла суддів, прокурорів та супутників. І несправедливість відтворюється знов і знов.

Саме ці люди і є шансом для російського світу підняти голову. Вони його опора, причому опора здатна легко прочитати патріотичний віршик у вишиванці. Двовічність – їхня суть. І такими ж двоособистими вони вирощують своїх дітей. Просто ганьба.

Джерело