А ви, хлопці, воюйте! Юрій Віталійович «став на лижі» після того, як узнав, що його батальйон перекидають з Канева на фронт

Volodymyr Boiko

Військовослужбовці 251 батальйону ТрО розшукують свого бойового побратима, капітана Юрія Луценка, який проходить фіктивну службу на посаді заступника начальника штабу батальйону і який зник після того, як батальйон перекинули в Бахмут.

Хочу заспокоїти бійців 251 батальйону ТрО – із заступником начальника штабу нічого поганого не трапилось. Навіть навпаки – Юрій Віталійович «став на лижі» після того, як узнав, що його батальйон перекидають з Канева на фронт, і тепер він насолоджується життям у столиці.

Зокрема, 18 березня 2023 року капітан Луценко у цивільному одязі культурно відпочивав у Театрі кави «Каффа» на київському Подолі (вул. Сковороди, 5). А ви, хлопці, воюйте далі.

********

Popivchak Victor
Коли я в перший раз побачив його відео з Бахмуту – я згадав ваше питання, а де ЮВ бере алкоголь на передку? І вже після вашого допису все стало на свої місця.
Відповісти1 д.Відредаговано
Через фільтр «Найвідповідніші» деякі відповіді можуть бути приховані.

Volodymyr Boiko
Popivchak Victor Алкоголь Юрій Віталійович привозив з собою – насправді, він просто кілька разів їздив з Каніва в Костянтинівку, де знімав постановочні відосики, і зразу ж повертався.

о

Джерело