“Бідна молодь – в гроб, а багаті дeржuмордu, корумповані мус*рa, прокурори, чuнуші з БРОННЮ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ – в мультимільйонери?”

Андрій Маршал

Звичні будні 360-го дня не правильної і не оголошеної ВІЙНИ…

ПЕРШЕ ФОТО: красень модельної зовнішності, 22-річний Максим КАТОШЕВ з Обухова, солдат 72-механізованої бригади, який загинув від отриманих поранень несумісних з життям під Вугледаром на Донеччині… ні дружини, ні дітей… Ні квартири ні землі…

ДРУГЕ ФОТО: 42-річний Андрій Смірнов, заступник керівника Офісу Президента України, мультимільйонер, який з 2006 року на держ службі та державних посадах, розповідає журналістам, що його 35-річний офіційно безробітний брат Ігор ПІД ЧАС ВІЙНИ накупив в 2022 році:
– апартаменти площею 100 квадратних метрів у елітному житловому комплексі “Авалон-37” у Львові за 1 млн 162 тис. 807 грн., тоді як ринкова вартість такого житла коливається в межах 6 млн грн.,
– земельну ділянку 10 соток у закарпатському селі Поляна біля гірськолижної траси. Ринкова вартість 1 сотки тут сягає 3 тисяч доларів (близько 120 тис. грн). Брат керівника ОП придбав усі 10 соток за 10,6 тис. грн.,
– паркомісце у Києві вартістю $20 тис,
– Volkswagen Multivan 2021 року за $80 тис,
– BMW від $30 тис;
– мотоцикл за $15 тис.
Всі автівки були завезені в момент, коли через війну були скасовано всі мита…

Через тиждень у нас РІК повномасштабної війни, а країна розділена на 2 протилежні табори:
1) одні всі гроші здають на армію, віддають НА СМЕРТЬ своїх рідних дітей, які в житті нічого від держави не отримали: ні землі ні квартири, нічого!
2) другі все життя на державній службі, їхні сім’ї отримали БЕЗКОШТОВНО землю, службові квартири, які потім приватизували, мають великі статки із-за корумпованих посад, але навіть ПІД ЧАС повномасштабної війни – не пішли воювати, вивезли дітей за кордон, мають БРОНЬ від мобілізації та продовжують лише збагачуватись, оформляючи статки навіть на безробітних братів.

Поки сам Народ не скаже ДОСИТЬ – нічого не зміниться! Вони не зупиняться…

Одні – вмирають в окопах сотнями В ДЕНЬ, щоб інші в цей час могли красти-красти-красти на держ. корупційнийх посадах, щоб безробітні 35-річні брати заст. керівника Офісу президента, маючи 1 дитину і дружину ухилялись від призову та лише скупали елітну нерухомість і люксові автомобілі на чверть мільйона доларів під час війни!
Віддати ці кошти на армію?? Ні за що!!!

Бідна молодь – в гроб, а багаті держиморди, поголовно корумповані мусора, прокурори, чинуши з БРОННЮ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ – в мультимільйонери?

Вас це корумповане блядство скрізь при владі і надалі влаштовує?

о

Джерело