Військовий: НА СКЛАДАХ У КИЄВІ ГНИЄ ГУМАНІТАРКА з усього світу! З весни минулого року – тони їжі, амуніції, побутової хімії. ФОТО

Artem Ervin

НА СКЛАДАХ У КИЄВІ ГНИЄ ГУМАНІТАРКА

Поки в країні йде війна, на київських складах з весни минулого року у повному безладу лежать тони допомоги від Японії та Польщі, Азербайджану, Великобританії та інших країн. Продукти харчування гниють і псуються, військова амуніція припадає пилом.

Тільки зараз слідчі опечатали приміщення та описують майно. Розголосу історія набула завдяки господарям складів, які здають їх в оренду. Загалом же гуманітарка зберігається тут майже від початку війни. На цих складах є все, від медикаментів, медичного обладнання, ноші для військових, військові пайки, гуманітарні бокси, які надавалися для України та зберігалися на цих приватних складах.

Дивно, що такі речі, які потрібні зараз безпосередньо там, на передовій, знаходяться тут, їх ніхто нікому не видає. Складається таке враження, що у нас всі всім забезпечені та нікому це не потрібно. Експертну оцінку такому поводженню з гуманітарною допомогою вже дали досвідчені благодійники.

Кажуть, об’єми захованої в брудних ангарах допомоги — поза межами розуміння. Купа відкритих пакунків з гуманітарною допомогою “розповідає”, що хтось це дерибанив та вибирав найцікавіше й найкраще для себе.Тут близько 500 тонн їжі, амуніції, побутової хімії – загалом це не менше двадцяти п’яти великих фур.

Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.

Джерело