Совєцьке гiв*но визнає мене здоровим! Я був мотивованим добровольцем. Не косив, сам прийшов в батальйон. Просився!…

Yuriy Major

Минуло 90 днів, з дня мого поранення. А це означає, що я-здоровий! Чого? Автоматично!… Тому що, якщо солдат не здоровий, більше ніж 90 днів, значить, рана важка, і його потрібно, або визнати “обмежено придатним”, або давати якусь групу інвалідності. А так, як наш совєцький режим цього не робить, значить, всі здорові! Вуаля…

Отже… Рука в мене частково не працює. Перебиті м’язи (дельта) і сустави. Постійні болі! При певних рухах, просто очі вилазять!

Але! ВЛК (військова лікарська комісія), виконуючи злочинну вказівку якогось совєцького гівна, визнає здоровим! Далі, я з цим рішенням, приїжджаю в частину, де мені кажуть, що я три місяці “відпочивав”, значить що? Пиздуй в окопи! І всі мої розмови про те, що я не можу, бо рука права не працює, будуть розглядатись, як симуляція?

Я був мотивованим добровольцем. Не косив, сам прийшов в батальйон. Просився!… Після цієї історії, що залишилось від моєї мотивації? Може я не правий в чомусь???
Інше питання, більш важливе: от визнали мене, фактично каліку, здоровим. Їду я на фронт (сьогодні вночі), ліщу я в окопи… І що я там блять навоюю, при всьому моєму бажанні??? Я ж лишній тягар для любого підрозділу! Ні бронік не одягну, ні автомат не втримаю! Чого доброго зробила ця ВЛК, і ця незаконна вказівка визнавати всіх здоровими? Нахер такі вояки, як я зараз, в окопах потрібні???
І вишенька на тортик: “закон залужого”- 8271, я рота відкрию і мене посадять на 10 років!
То що, виграєм ми так війну, панове? Ми ж палко відрізняємось від методів россєюшки, правда?
ПС.. продовження історії: знаходжусь на фронті. Проте, комбат дав дозвіл на долікування. Втрясаю бумажні проблеми, треба здати зброю і виїжджаю доліковуватись. Це, виключно, людське відношення командування мого батальйона! І в інших, могло б бути не так весело.

А от питання до ВЛК, залишається! Тому що, по всіх правилах, вони б мали зробити мене обмежено придатним і долікувати! Хто це придумав? Кому це потрібно? Яка користь з цього?

В цій історії, замішана корупційна складова воєнкомата і Гамалія-голови військової адміністрації. Вони, за бабки, відмазують потрібних людей і, навіть, цілі батальйони! Налагоджені масштабні корупційні схеми і по техніці і по пальному і по всьому іншому… А нашим батальйоном, вони закривають ці “дірки”! Тому, ми без ротації рік, в квітні, буле чітко рік, як ми в боях… І наші люди всі “здорові”, по іншому бути не може! Одні сидять рік вдома, нічого не роблячи, інші- безвилазно в боях!

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 1 особа

о

Джерело