«Жорстокість не зламає вільних». Зеленський проводить пресконференцію. НАЖИВО

Зеленський проводить прес-конференцію, присвячену роковинам повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Трансляція

Президент України Володимир Зеленський 24 лютого, у день роковин повномасштабного вторгнення РФ проводить прес-конференцію під назвою “Лютий. Рік незламності”. Захід, який напередодні анонсувала прес-служба глави Української держави, транслює телеканал Мі – Україна.
Місце та час проведення прес-конференції до її початку тримали у секреті з міркувань безпеки.

Зеленський вступив на посаду президента 20 травня 2019 року. На початок повномасштабного вторгнення РФ він дав кілька великих прес-конференцій.

10 жовтня 2019 року президент відповідав на запитання ЗМІ у форматі прес-марафону близько 14 години у будівлі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року у парковій зоні біля Маріїнського палацу відбулася прес-конференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді. Вона тривала близько трьох годин.

Також глава держави спілкувався з журналістами близько третьої години на великій прес-конференції 20 травня 2021 року. Локацією було обрано держпідприємство “Антонов”.

26 листопада 2021 року Зеленський провів прес-марафон “30 питань президенту України”, присвячений екватору його перебування на посаді глави держави. Він проходив у коворкінгу Creative State Arsenal і тривав близько 5,5 години замість запланованих трьох. На нього запросили журналістів із 32 ЗМІ, традиційної акредитації не було. Представники медіа, яких на захід не запросили, влаштували акцію протесту.

За останній рік Зеленський також кілька разів зустрічався із журналістами, українськими та іноземними, але не так масштабно.

о

Джерело