“Котловоди”отримали свої нагороди! Гелетей Іловайський купив маєток в Англії за 23 мільйони фунтів. ФОТО маєтку

Екс-міністр оборони України закарпатець Валерій Гелетей, відомий провальною військовою операцією під Іловайськом, де загинуло багато українських військових, купив нерухомість в Англії за 23 мільйони фунтів стерлінгів.

Садиба в неоколоніальному стилі та з великою територією розміщена біля Імінгема (графство Лінкольншир) і коштує 23 мільйони фунтів стерлінгів. Містечко не сильно розкручене, але престижне.

Взагалі, треба сказати, що українські політики люблять Англію. Тут і наддорогі апартаменти Рината Ахметова — одного з найбагатших українців, також квартиру в Лондоні має в своєму розпорядженні дочка екс-президента Кучми.

До слова, з 15 жовтня 2014 року Гелетей обіймає посаду начальника управління Державної охорони України.

Немає опису світлини.

Сергей Папушаев
Семен Семенченко
2 мин. · отредактировано ·
Ждать больше нечего. Нас обманули в очередной раз. Обращаюсь к всем неравнодушным украинцам с призывом спасти наших побратимов. Если их бросили много звездные генералы, то я верю что их не бросит Народ Украины. Никакой помощи сегодня НЕ БУДЕТ. Ответственные за это – министра обороны и командующий АТО. Нет даже команды пробиватся к своим . Сейчас если слабые пока заслоны на трассе Кутейниково – Старобешево затвердеют, появится вторая линия блокады, то это будет братская могила. Сегодняшний пикет организовываю не я- его организовывает общественность Киева. Я делаю перепост и поддержать. Завтра – нужно как можно людей по Генштабом. Об этом инфо после 17-00 сегодня. Время Ориентировочно на 10-00.
Перепост
Врятувати наших людей!
В Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Свитязь», «Херсон» та «Доброволець».
Командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених. Ці звернення ніким не почуті і саботуються як військовим командуванням, так і керівництвом держави.
Звертаємося до Автомайдану, усіх патріотів і небайдужих людей. Терміново виходьте сьогодні на Банкову з вимогою до керівництва держави негайно надати допомогу усім підрозділам, що перебувають в оточенні в Іловайську. Життя поранених та усіх бійців в ваших руках. Рахунок іде на хвилини. 17-00.

Джерело