Кров‘ю і життям своїх синів і доньок платить Україна за злочинну недолугість і клептоманію влади протягом 30 років незалежності

Юрий Радухин

БЕЗ ВІДПОВІДІ НА ЦІ ПИТАННЯ УКРАЇНА НЕМАЄ МАЙБУТНЬОГО

#Кров‘ю і життям своїх синів і доньок платить Україна за злочинну недолугість і клептоманію влади на протязі 30 років незалежності.

Мільярдні статки «еліти» в офшорах, палаци олігархів і топ-посадовців на Заході, їх літаки та яхти – мають для країни невимірену грошима ціну. За їх казкове збагачення на масштабному пограбуванні України на протязі більш ніж 30 років!.. Наш народ зараз розраховується кров’ю і життям десятків тисяч українців! Пагорби поховань героїв цієї жорстокої війни поки тільки зростають у гору з кожним днем!

#Українське суспільство обов’язково має отримати відповідь на питання «як так сталося?» Це головне, що має усвідомити наш народ ще до Перемоги. Це поки відчинений гештальд, який обов’язково має зачинити наше суспільство.

З цього приводу, щоб рухатись в майбутнє після Перемоги, наш народ зобов’язаний отримати всебічну правову відповідь!!!!

#Без цього Україна невзмозі подолати корупцію і здійснити майбутню модернізацію! Без такої відповіді ми не зможемо здолати шлях в цивілізоване європейське майбутнє!

Джерело