Загинула разом із Пригожиним: родичі стюардеси розповіли про дивний ремонт літака перед аварією

У Тверській області Росії ввечері 23 серпня впав літак ватажка ПВК “Вагнера” Євгенія Пригожина. Повітряне судно напередодні ремонтували.

Про це розповіли родичі бортпровідниці Христини Распопової, повідомляє 24 Канал. Вона загинула разом із Пригожиним.

Літак “ремонтували”

У російських ЗМІ повідомили, що єдина дівчина, яка загинула під час аварії літака Євгенія Пригожина, – 39-річна стюардеса Крістіна Распопова.

Раніше вона жила в Москві. Через якийсь час Крістіна влаштувалася у фірму “МНТ Аеро” і переїхала жити в Санкт-Петербург. До цього вона також працювала в бізнес-авіації.

За кілька годин до вильоту дівчина розповіла своїм рідним, що з якихось причин їхній рейс затримується. Перед вильотом вона виклала фотографію з кафе аеропорту,
– мовиться у повідомленні.

Крістіна розповідала про “дивний ремонт” / Фото росЗМІ

За кілька днів до катастрофи дівчина також розповідала про дивний ремонт літака, на який його забирали.

Варто зауважити, що Крістіна – сестра заступника прокурора Єманжелінська Челябінської області Євгенія Распопова. Нещодавно місцевий слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом смерті двох чоловіків у міській лікарні. Проте вже наступного дня Распопов вирішив скасувати відповідну постанову, посилаючись на її незаконність.Усі фото, відео та деталі падіння літака лідера “вагнерівців” Пригожина – у нашому телеграмі.

Літак Пригожина розбився: коротко

  • У Тверській області 23 серпня розбився приватний літак Євгенія Пригожина. Окрім нього, у списку пасажирів був Дмитро Уткін, права рука ватажка вагнерівців.
  • Російський журналіст Андрій Захаров зазначив, що Пригожин вилетів з Африки до Росії, а на борту нібито перебував увесь командний склад ПВК “Вагнера”.
  • За однією з версій, літак могла збити російська ППО – зенітно-ракетна система С-300. Перед авіакатастрофою чули “декілька гучних вибухів”, після чого у літака відвалилися крило та стабілізатор. Ще одна версія – теракт на борту.
  • Російський державний телеканал “Росія 24” згодом підтвердив смерть власника ПВК “Вагнера”. Тіла Пригожина та Уткіна вже нібито впізнали. Їх скерують на експертизу.
  • Російські екстрені служби заявили про завершення пошукової операції на місці авіакатастрофи. Усі 10 тіл знайшли.

Джерело