Здобудем перемогу, бо вже час настав, – Тарас Тополя до сліз розчулив віршем до Дня Незалежності

24 серпня в Україні відзначають День Незалежності. Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя написав зворушливий вірш до свята. У рядках згадується і перемога України у війні.

Тарас Тополя привітав українців з Днем незалежності. Він поділився власним віршем, який написав до свята.

Артист опублікував відео, на якому зачитав свій вірш. Тополя постав у зеленій вишиванці та привітав шанувальників зі святом: “З Днем Незалежності України!”.

У вірші Тополя згадав про військових, які ціною власного життя виборюють незалежність. Крім того, у рядках згадується і перемога України у війні.

Я знаю, так воно і буде – все, що у цих рядках сказав. І разом ми її здобудем, цю Перемогу, бо вже час настав,
– сказав Тополя.

Тарас Тополя написав вірш до Дня Незалежності: відео

о

Як Тарас Тополя виборює свободу у війні

  • Після початку повномасштабного вторгнення Тарас Тополя разом з колегами з гурту “Антитіла” служив у 130 батальйоні тероборони Києва, який спеціалізується на наданні медичної допомоги постраждалим у зоні бойових дій.
  • Артист був парамедиком. Спершу підрозділ перебував на Київщині, а згодом його перенаправили на північ Харківщини.
  • Після шести місяців активної участі музикантів за наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного вивели із зони бойових дій.
  • Зараз Тарас Тополя з гуртом продовжує волонтерити, займатись творчістю та проводити благодійні концерти. Крім того, “Антитіла” заснували однойменний благодійний фонд – опікуються дітьми загиблих побратимів.

Джерело