Ну шо, Борисов, думав відпетляєш? А тут прилетіло. І можеш далі вішати лапшу про позичені мільйони доларів

Лариса Шишкина

Ну шо, Борисов, думав відпетляєш? А тут прилетіло. І можеш ти далі вішати лапшу про позичені гроші на мільйони доларів😎

У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) заявляють про розкриття рекордного випадку незаконного збагачення.

Йдеться про екскерівника Одеського регіонального центру комплектування та соціальної підтримки, розслідування щодо способу життя якого 22 червня опублікувала УП (Євгена Борисова)
“Це фактично рекордний висновок встановлення фактів незаконного збагачення – 188 млн грн”, – зазначив Новіков.
“Навіть лише один об’єкт, куплений в Іспанії на маму цією людиною, коштує 3 млн 700 тис. євро. Це 15 грудня минулого року, коли Україна щодня була під обстрілами росіян. І таких об’єктів іще кілька. Усі вартістю від півмільйона євро”, – розповів Новіков.

Згідно з поясненнями чиновника, кошти були сформовані нібито шляхом надання позик, загальна сума яких становить $4 млн 200 тис.. (і тут я громко регочу😁😁😁)
Водночас в діяльності одеського підрозділу було встановлено факти організації цілих каналів незаконного виїзду за кордон.

“Усі ці матеріали буде направлено правоохоронним органам. Сподіваємося, що ДБР, яке займається розслідуванням цих фактів, швидко проведе розслідування і направить справу до суду”, – зазначив Новіков.
Вангую, зараз ще потягнеться ниточка про ухилянтів, які незаконно виїхали за кордон завдяки Борисову з гучними прізвищами.
Скромнєє треба було жити тобі, Женя, скромнєє, а тепер суши сухарі. 🤓
UPD. НАЗК три місяці вивчатиме спосіб життя військкомів

UPD 2 Борисов стверджує, що ці гроші — “позики”, які він нібито отримав від різних підприємців, у тому числі від співвласника нічного клубу “Ібіца”. Але підтвердження цим словам немає. “Більше того, окремі угоди про позики, які були надані нам нібито на підтвердження наявності коштів, взагалі підписані в Одесі цими громадянами, яких не було у місті на час підписання. Це кричущий факт”, – додав Новіков.

Бгг. Навіть липові розписки не можуть нормально состряпати. 😁

джерело