Наші хакери зламали збір російського волонтера на БПЛА – йому з Китаю прислали секс-іграшок на $25 тис.

Хактивісти команди “КіберСпротив” зламали збір російського волонтера Михайла Лучина на безпілотники – тепер йому з AliExpress приходять іграшки для дорослих на суму $25 000.

Про це в понеділок, 3 квітня, інформує команда “КіберСпротиву”.

“Ми вже раніше писали, що насправді Міша – воєнний злочинець; шахрай; чеченоненависник; український шпигун (останнє в нього вийшло завдяки нам). Та у Міші нове захоплення – він колекціонер. Наш експонат підв’язав “волонтерські” картку до акаунту на AliExpress, а доступ до акаунту віддав нам. Тепер Міша збирає унікальну колекцію пісюнів за 25 000$, які мали піти на закупку БПЛА. Та замість дронів Міша тепер відправить окупантам фури фалоімітаторів, страпонів й інші корисні кожному росіянину речі, які ми замовили та оплатили з його картки на AliExpress”, – йдеться в повідомленні хакерів.

о

Також хактивісти відповіли на два поширені питання щодо цієї “спецоперації”:

Чи зможе Лучин скасувати замовлення?
Вже ні, бо товари були замовлені ще 24-25 березня, і деякі вже доставлені. Загальна сума замовлення склала близько $25 000. Гроші Лучин збирав і витрачав на закупівлі дронів для російської армії, тому важливо було списати їх на щось інше. Вирішили замовити йому купу іграшок.
Чи можна було якось витратити ці кошти на користь ЗСУ?
На жаль, ні. Бо картка прив’язана до певної адреси, тобто всі товари із замовлення будуть доставлятись на адресу Лучина. Тому і вирішили використати його кошти таким чином.
Ілюструючи рівень залучення Лучина для російської армії, “КіберСпротив” поширив його фото із “воєнкором” Владленом Татарським, убитим 2 квітня.

Джерело