Барна: Приємно поширювати діяльність державотворця Порошенка! Покажіть мені військову допомогу Зеленського

Oleg Barna

Приємно поширювати діяльність державотворця Порошенка, бо мені не соромно ні за свій вибір, ні за свою участь і діяльність у команді проукраїнських державників, ні за особисте знайомство з Порохом.

Більше того, моя принципова позиція в аргументованій підтримці президента України Петра Порошенка дала можливість ідентифікувати багато ницих, брехливих особин, продажних і недоумкуватих людиськ, навіть добре знайомих, які з піною у роті обгаджували за вказівкою ворогів України, неукраїнського каганату коломойського і кремля не тільки проукраїнських державників Віктора Ющенка і Петра Порошенка, але й усіх тих, хто підтримував і боронив їх. Нащастя того bu d l@ зараз набагато менше, бо явна і нагла антидержавна, зрадлива і злодійська діяльність зеленського стала вже очевидною навіть для найбільших колись його фанатів.

І підтвердженням тому є чергова дуже необхідна і витребувага допомога нашим воїнам на Донеччині від Петра Порошенка, Справи громад, Братів по зброї на більше 10млн., подібну до якої ні я, ні прихильники зелегюнського не побачать від свого блаZEня та його господаря коломоя, які разом обкрадали країну ще до президентства зеленського, а тепер – ще більше. До речі, інформація для зефанів: Зеленський вже став долоравим мільярдером.

Звертаюся до ще ницих, брехливих, недоумкуватих залишків ZE фанів, блаZEня неукраїнського каганату коломойського і кремля: покажіть мені військову допомогу зеленського для воїнів, хоча би з тих сотні мільярдів, які він разом зі своєю ЗЕкомандою накрав на яйцях по 17грн, яблуках по 51грн, мясі у тричі, бутилках для армії у десятеро дорожчих, великому крадівництві….
Чекаю!
За Україну без ідійотів!
До Перемоги!

Немає опису світлини.

Джерело